TUMBLE ‘N DRY | DE VROLIJKE PRINTBROEK VAN AIMEE


Door Sophary:

Onze herfstvakantie zit er weer op. De kids hebben genoten van een weekje vrij. Oma was hier heel de week om de kids te vermaken. En ondanks de regenachtige herfstdagen doordeweeks, heeft het weer van afgelopen weekend alles goedgemaakt. Het was weliswaar koud, maar de zon heeft toch voor een ‘zomers’ gevoel gezorgd. We hebben heerlijk op terras gezeten, veel gefietst en alle speelplaatsen in de buurt afgelopen.

De faux fur winterjas van Aimee kon ik nu eindelijk eens matchen met haar coole broek van Tumble ’n Dry. Deze vrolijke printbroek is te combineren met heel veel andere kleurtjes, maar ik vind de combinatie met oudroze een perfecte match. De roze bies op broek maakt de outfit sporty, girly en stoer. Aimee draagt haar nieuwe print broekje met een jas van de Zara en sweater van Hugo Loves Tiki. Wat vind jij van haar outfit?

Je shopt de broek van Tumble ‘N Dry hier

sdr cof sdr sdr sdr sdr sdr

Klik hier om de print broek direct te shoppen bij Tumble ‘N Dry

Wat vind jij van Aimee haar outfit?

Tags: , ,

Plaats een reactie