TUMBLE ‘N DRY | DE VROLIJKE & HIPPE SWEATER VAN AIMEE


Door Sophary:

Vorige week heb ik al uitgebreid en voor jullie misschien al te veel gesproken over de tijgerprintjes – niet dat ik daar ooit genoeg van krijg – maar nu is het tijd om over de ‘gewone’ printjes te hebben. Ik vind kledingstukken zonder printjes vaak maar saai of te neutraal. Deze kledingstukken sla ik vaak over als ik weer eens op shoppingtour ben. Althans, als ik in een kledingwinkel ben, trekken de opvallende kledingstukken mijn aandacht ;-). De neutrale kledingstukken koop ik alleen om te combineren met een opvallende item.

Laatst wandelde ik toevallig voorbij de nieuwe Tumble ’n Dry collectie. Tja, dan kan je zo’n fleurige en vrolijke sweater niet zomaar laten hangen. Voor de herfst/winter helemaal te gek! Maar voor nu met deze zomerse dagen ook helemaal fijn – voor als het afkoelt tegen de avond. Aimee draagt ‘m met een broekje van Ko & Flo en haar sandaaltjes van Mockies.
Wat vind jij van deze sweater?

Je kunt de sweater hier shoppen

dav dav dav dav dav dav dav

Klik hier om direct naar de webshop van Tumble ‘N dry te gaan

Wat vind jij van de nieuwe sweater van Aimee?

Plaats een reactie