TUMBLE ‘N DRY | OUTFIT AIMEE


Door Sophary:

Hebben jullie ook zo genoten van vaderdag en het mooie weer? Omdat er heel goed weer was voorspeld, hebben we besloten een mooie dagtrip met de trein te maken, met eindbestemming: Scheveningen. De kids in het zand en wij lekker achterover op een chill beachterrras.

Doordat het zonnetje schijnt, lijkt het niet zo koud. Een echte zomeroutfit lijkt dan namelijk wel te kunnen, maar ik vind het echt nog te koud voor blote benen en armen. Zonder blote benen en armen kunnen we ons uiteraard ook heel zomers kleden.

Aimee heeft een tijgerprint legging aan – what else is new 😉 – met een wit shirt met print van Sproet & Sprout en daaroverheen een fluor roze vestje. Vestjes zijn altijd handig, maar ook heel fashionable. Dit vestje van Tumble & Dry voldoet helemaal aan deze eisen. Ik vind de stoffen van dit merk heel mooi en zacht en daarnaast is de pasvorm perfect. Aimee hoeft nooit te passen, want haar maat zit altijd goed. Wat vind jij van dit vestje?

Je kunt het vestje shoppen via deze link

dav

sdr\

sdr

sdr

Klik hier om direct bij Tumble ‘N Dry te shoppen

Wat vind jij van de outfit van Aimee?

Tags: , , ,

Plaats een reactie