TUMBLE ‘N DRY | DE OUTFIT VAN AIMEE


Door Sophary:

De vakantieperiode is in zicht en eigenlijk zouden we al van de zomer moeten genieten, maar helaas moeten we nog even wachten. Want de zomer wil nog steeds niet doorkomen. Gelukkig hebben wij gegarandeerde tropische temperaturen in het vooruitzicht – ergens op een eiland in Azië. Maar tot die tijd vermaken we ons nog prima met dit weer.

We gaan gewoon voor de sweaterweather outfits. Naast vestjes in alle kleuren van de regenboog, heeft Aimee ook heel veel sweaters. Ik heb echt een zwak voor mooie sweaters. Sweaters zijn super stoer en passen eigenlijk overal. En de sweaters mogen van mij best opvallend zijn.

Tumble & Dry heeft ieder seizoen opvallende coole sweaters. Deze neonroze sweater met opdruk kon ik natuurlijk niet laten liggen. Vandaag heb ik het gecombineerd met een tregging van spijkerstof. Wat vind jij van deze combinatie?

Je kunt de sweater nu in de sale shoppen via deze link

dav

dav

sdr

sdr

Klik hier om de sweater direct te shoppen

Wat vind jij van de outfit van Aimee?

Tags: , ,

Plaats een reactie