DE FASHIONABLE OUTFIT VAN MARE

Dit kindermode seizoen kunnen we er niet omheen. Zachte materialen als fake fur, teddy en wollen stoffen. Alles wat heerlijk aaibaar en zacht is! En met temperaturen die steeds verder dalen is er niets fijner dan een heerlijk warm vest, gilet of bodywarmer wat je gemakkelijk overal overheen gooit.

Deze nieuwe fancy fake fur bodywarmer van Mare is ook echt te gek voor hippe meiden en helemaal volgens de laatste kindermode trends. De zwart/wit kleur maakt ‘m gemakkelijk te combineren maar dat deze heerlijk warm en zacht is, is toch wel het belangrijkste. Wat ik zelf erg leuk en fijn vind aan gilets en bodywarmers is dat ze een outfit net even dat beetje extra geven zonder dat het teveel wordt. Mare draagt haar trendy bodywarmer op een grijs gemêleerde jurk welke net iets dikker van stof is wat het jurkje perfect voor het najaar maakt. Zowel de jurk als de bodywarmer zijn van CarlijnQ. Dit populaire kinderkleding merk heeft zoals je wellicht al weet nog veel meer leuks in de collectie, en als je deze nog niet gezien hebt moet je zeker even een kijkje nemen in de fijne webshop van Lot&Tom. Mare draagt haar jurkje op een zwart/wit streep legging, maar je combineert het jurkje ook gemakkelijk met een kekke maillot of print legging! Mare is ready for some fun en klaar voor de winter! Be inspired 🙂

Je kunt het jurkje en de bodywarmer hier shoppen bij Lot&Tom

_mg_3368-2 _mg_3388-2 _mg_3375-2 _mg_3403-2 _mg_3432-2 _mg_3415-2 _mg_3364-2

Klik hier om het jurkje & bodywarmer direct te shoppen bij Lot&Tom

Wat vind jij van Mare haar nieuwe outfit?

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , , , ,

Plaats een reactie