MIX & MATCH OUTFIT MARE


Het is KOUD! De afgelopen dagen was het dan ook wel weer even wennen toen we ‘s ochtends de deur uitgingen op weg naar school en werk. Herkenbaar? Hier bij Kindermodeblog houden we stiekem wel van temperaturen die iets hoger liggen dan het vriespunt 😉 maar ook de winter kunnen we waarderen en heeft zo zijn charmes. Kom maar door met al die heerlijke warme breisels, vesten en jassen 🙂 En dan hebben we het nog niet eens over de gezelligheid in huis gehad!

Mare trotseert de kou vandaag in een hippe en eigenwijze outfit! Ze draagt een top van het kinderkleding merk IKKS gecombineerd met een print rokje van Scotch R’belle. Haar panter winterjas – helemaal hot in (kinder) modeland- is van C&A en houdt haar heerlijk warm. De verschillende prints maken de outfit spannend en gedurfd. Mare kan zorgeloos door de herfst bladeren banjeren met haar regenlaarzen van En*fant. Wat vind jij van deze combinatie?

Je shopt de regenlaarzen hier bij Lot & Tom

_mg_8744 _mg_8774 _mg_8820 _mg_8749 _mg_8815 _mg_8725_mg_8796-copy

Klik hier om de regenlaarsjes direct te shoppen bij Lot & Tom

Wat vind jij van Mare haar outfit?

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , , , ,

Plaats een reactie