DE FASHIONABLE OUTFIT VAN KIRA


Jumpsuits, in eerste instantie denk je dan gelijk aan de zomer en lekker weer. Maar jumpsuits zijn dit winterseizoen ook helemaal hot. Het aan-één-stuk-item is een echte trend en juist bij kinderen oh zo leuk! En nu hoor ik je denken, hoe combineer je dat dan? En is het niet onhandig? Maar de jumpsuit is super veelzijdig en je kunt er qua outfit combinaties alle kanten mee op.

Deze army groene jumpsuit van Kira is ondanks de rustige kleur toch een echte eye-catcher. Het model en de brede pijpen geven ‘m een stoere touch. Kira draagt haar jumpsuit – van de Zara, hello budget tip! –  met een blauw wit streep T-shirt. Deze zorgt voor een frisse uitstraling. En in de winter combineer je er ook zo een grof gebreid vest overheen. Je weet wel, zo eentje waar je heerlijk in weg kunt kruipen.

De waanzinnige cactus sneakers van Mini Rondini X Adidas Original maken de outfit helemaal af . Maar hé wat wil je met deze kinderschoenen. Te gaaf toch? Kira kan in haar comfi outfit heerlijk bewegen, rennen én spelen. Wat vinden jullie van deze fashionable outfit? Ook iets voor jouw meisje?

Je kunt de jumpsuit shoppen via deze link 

  

Klik hier om de jumpsuit direct te shoppen

Wat vind jij van deze combi?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , ,

Plaats een reactie