ZIEN! KINDERKLEDING MERK KNAST BY KRUTTER


Nordic, stylish en cool. Zo is het Deense kinderkleding merk Knast by Krutter het beste te omschrijven. Het kinderkleding merk wat in 2012 is opgericht door Birgitta Sonn is comfortabel, hip en bevat de perfecte combinatie van het juiste kleurgebruik, stoffen en grafische printjes. Van schattige babypakjes voor de allerkleinsten tot coole sweaters, broeken en T-shirts voor jongens en meisjes. Fantasierijke printjes, uitgewerkte rijke materialen en een mix van klassiek en casual. Ik vind de nieuwe wintercollectie er te gek uitzien en ik ben benieuwd wat jij ervan vindt! Laat je het me even weten in een reactie hieronder of  op Facebook? Vinden we leuk 🙂

Je kunt hier naar de website van Knast by Krutter gaan om de hele collectie te bekijken

knast-by-krutter-ciciles-charlie-cardigan-and-jarl-sweat-pants-and-beanie-hat knast-by-krutter-black-cactus-mountain-tee-ls-and-grey-denim-storm-pants-and-eye-sweat-dress-with-collar knast-by-krutter-navy-stripe-shirt knast-by-krutter-grey-fiona-collar-and-shimmer-foil-kaja-dress-and-black-cactus-mountain-tee-ls-and-earth-storm-pants knast-by-krutter-rabbit-jersey-body-ls-and-leggings knast-by-krutter-cactus-sweat-joe-sweat-pants-and-green-raccon-body-ls knast-by-krutter-rabbit-jersey-kaja-dress-and-hairband-too-tie-and-pinguin-tee-ls-nad-baggy-leggings

Klik hier om direct naar de website van Knast by Krutter te gaan

Wat vind jij van dit Deense kinderkleding merk? Ook zo enthousiast?

Tags: , ,

Plaats een reactie