IGLO + INDI AUTUMN WINTER 2016


Hoewel deze collectie nog lang niet in de winkels hangt, vinden wij het maar al te leuk om alvast de winter collectie van Iglo + Indi van volgend jaar aan jullie te laten zien: Autumn/ Winter 2016. De inspiratie van deze collectie heeft Iglo + Indi gehaald uit de wereld van insecten. Denk aan fashionable kinderkleding van zachte stoffen met coole prints als kevers, vlinders, vleugels, maar altijd met een knipoog. Het kleuren pallet bestaat uit ingetogen kleuren zoals zacht perzik, zilvergrijs en aardse kleuren. De gehele collectie is van organisch materialen en biologisch katoen. Wij zijn mega enthousiast over dit merk en de collectie. Wat is jullie eerste indruk?

Leuk om te weten: Iglo + Indi staat ook op de Kleine Fabriek in Amsterdam! Have fun!!

Via deze link kun je naar de shop van Iglo + Indi voor de huidige collectie

iglo+indi AW16 31 iglo+indi AW16 02 iglo+indi AW16 32 iglo+indi AW16 03 iglo+indi AW16 05 iglo+indi AW16 10 iglo+indi AW16 13 iglo+indi AW16 22 iglo+indi AW16 35
Klik hier om direct te shoppen bij Iglo + Indi 

 

Wat vind jij van deze collectie?

Tags:

Plaats een reactie