SPROET & SPROUT | OUTFIT TIBEAU


Door gastblogger Frederique:

Kennen jullie dat? Soms ben je ‘klaar’ met iets; je bent een bepaalde stijl beu, je hebt te veel van hetzelfde gegeten waardoor je het nu niet meer lekker vindt of iedereen heeft hetgeen al dus dan jij liever niet. Nou deze tijd is voor Tibeau gekomen! Het was tijd voor iets anders, een ander merk, een andere kleur, een printje / tekst kortom een andere look.

Kinderkledingmerk SPROET & SPROUT heeft me daarbij geholpen. Dit label staat voor hippe, coole en eigenwijze prints in de kleuren zwart en wit. Black & white is niet meer alleen voor volwassenen, zelfs in de collecties voor newborns zie je veel van deze kleuren terug. De sweater heeft als basiskleur zwart en is versierd met witte spikkeltjes met op de geborduurde letters HERO. (zeer toepasselijk in deze fase van Tibeau’s leven want hij loopt sinds een week volledig zelfstandig en oh je moet z’n snoet eens zien wanneer hij zijn stapjes zet. Zo trots! Maar goed dat even terzijde, terug naar de trui.) Op z’n buik zit een grote zak wat de sweater nog stoerder en sportiever maakt. Wij hebben het vandaag gecombineerd met een stoere jeans met greywassing en rainboots. Heerlijk zo’n comfy look, Tibeau is klaar om lekker te gaan ravotten.

Via deze link kun je shoppen  bij Sproet & Sprout

IMG_4008

IMG_4015

IMG_4012

Hier kun je shoppen bij Sproet & Sprout

Wat vind jij van deze outfit?

Tags: ,

Plaats een reactie