PERSONAL BLOG: 5X DINGEN WAAR IK BLIJ VAN WORD + SHOPTIPS

In mijn nieuwe blog van vandaag wil ik graag 5 dingen met jullie delen waar ik blij van word. Ik ben benieuwd of jij deze ‘blij makers’ met me deelt. Of juist niet?! Leuk als je op Facebook een reactie achterlaat!

1. De kinderkleding van Repose AMS
Ken je het (vrij nieuwe) kindermodemerk Repose AMS al? Let op mijn woorden. Dit kindermodemerk gaat de komende tijd heel wat harten veroveren. Ten eerste omdat de collectie er gewoon origineel en te gek uit ziet, maar ook de kwaliteit van de stoffen is top! De kinderkleding collectie is stylish, tijdloos en boven alles ook erg comfortabel. Iets dat toch wel erg belangrijk is. Oliver heeft al een aantal items in de kast en daar zal het zeker niet bij blijven. Ik wil ALLES. Zo leuk vind ik het. Neem snel een kijkje bij Repose AMS en oordeel zelf.

2. Panterstofjes
Ben jij net zo gek op panterstofjes als ik? Ik heb hier natuurlijk al 3000X over geblogd op Kindermodeblog. (Klik hier als je zin hebt in meer panter dan goed voor je is) Maar de liefde voor panter stopt nooit. En met een klein beetje toeval gaan ik en m’n meisje Doutzen – die natuurlijk al aardig besmet is met ‘t virus- allebei met een panter item in onze outfit de deur uit. Het rokje van Doutzen is van Le Big en heb ik geshopt bij Nynstyles en mijn eigen trui komt van de Zara. De Zara lijkt de laatste tijd hun collectie sneller te wisselen dan ooit – hun winkel wordt hierdoor helaas nóg verslavender – dus als je deze trui leuk vindt, wacht dan niet te lang. Zomaar een tip. Ohja, de leuke regenlaarsjes van Doutzen die zijn van Primark.

3. Lennebelle
Van jong tot oud, met sieraden maak je ieder meisje blij! De sieradenlijn van Lennebelle wil ik je graag tippen, want deze zijn wel heel speciaal, mooi en stijlvol. Lennebelle symboliseert de bijzondere band tussen moeder en dochter. Doutzen en ik dragen ons gouden armbandje met veel plezier! Kende jij Lennebelle al? Een merk om te onthouden, binnenkort komen de feestdagen er weer aan 🙂 #hinthint Doutzen en ik hebben dit armbandje, ik ben dol op hartjes. Jij ook?

4. Een fijn vest!
Een paar dagen geleden liet ik je op mijn Instagram account (mocht je me nog niet volgen, maar dat wel leuk vinden klik dan hier) weten dat ik de vesten van Mingo echt geweldig vind. Ook Small Rags heeft een superfijn vest in de nieuwe wintercollectie. Doutzen draagt ‘m hieronder op de foto. Hij is van achter langer dan van voor, wat ‘m net even wat speelser en origineler maakt. Je kunt ‘m hier shoppen bij Lot & Tom.

5. Nieuwe schoenen
Ik hou van schoenen. En schoenen houden van mij 😉 Zowel voor mijn kinderen als voor mijzelf haal ik met alle liefde een nieuw paar in huis. Mijn laatste aanwinst zijn deze enkellaarsjes de zogenaamde ‘buckle’ boots. Ze zijn vrouwelijk en stoer. De hak geeft je net even wat extra lengte, maar je kunt er de hele dag op rennen en vliegen. Fijn toch?! Heb jij al nieuwe herfst / winterschoenen gescoord?

Dit was m’n lijstje met 5 dingen waar ik blij van word. Welke vind jij het leukst?

– X♡ – Free

Ps…super bedankt voor jullie cadeau tips en de felicitaties voor de verjaardag van Oliver! Hij heeft echt een geweldige verjaardag gehad!!!

63a5990 63a6309_63a6396_63a6348 _63a6183 _63a6224_63a6263 _63a6249 _63a6172 _63a6323 _63a6373 _63a6056 _63a6186

Frederieke: Jas Oeuvre, Trui en Rok Zara, Schoenen Sacha
Doutzen:Shirt name it, Vest Small Rags, Rokje Le Big, Regenlaarsjes Primark, Sokken Mini Rodini
Oliver: Blouse Sproet & Sprout, Sweater Repose, broek Zara, schoenen Dr Martens

Foto’s Alina Krasieva Photography

Tags: , , , , , ,

Plaats een reactie