SPROET & SPROUT | DIT T-SHIRT WIL JE HEBBEN!


De herfst is begonnen en met de temperaturen die langzaam maar beetje nu toch echt wat gaan dalen kunnen de winterkleren echt uit de kast. Het nieuwe T-shirt van Rayan wil ik ook graag met je delen want deze is als je het mij vraagt ook echt té leuk! Simpel niet te veel poespas, maar door de grappige (S)MELT tekst en mooie details een echte eye-cather. Het T-shirt komt uit de kinderkleding collectie van het kindermode merk Sproet & Sprout en is door de lange mouwen ook in het najaar perfect te dragen. De handige knoopjes op de schouder maken het aan- en uittrekken extra gemakkelijk. Rayan draagt ‘m op een lichte jeans en is het wat frisser, dan gooi je er gemakkelijk een stoer vest overheen. Laat het najaar maar komen, Rayan is er klaar voor!

Je kunt het T-shirt hier shoppen

_63A5224 _63A5252 _63A5201 _63A5271 _63A5130 _63A5260 _63A5241

Klik hier om direct naar de webshop van Sproet & Sprout te gaan

Wat vind jij van het T-shirt van Rayan?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , ,

Plaats een reactie