BILLIEBLUSH MUSTHAVE |OUTFIT OLIVIA|

Unicorn/ eenhoorn of zoals Olivia ze noemt ‘ko-nie-corn’, zijn helemaal hot. Overal zie je ze voorbij komen. Aan de muur, op tafel, op de taart en op kleding. Philou is een maandje geleden 1 jaar geworden. Het thema van het feest was ‘Unicorn’. Een taart met een Unicorn en allerlei accessoires waar de eenhoorn op terug komt.

Olivia is gek op dieren! Ze leest iedere avond met papa een boek waar heeeel veel dieren in staan, inmiddels herkent ze er al een aantal. De Unicorn is er één van. Kleding met dierenprints is voor haar een groot feest. Dit heeft ze niet zo vaak dus wanneer er weer een speciaal item binnen komt is Olivia helemaal in de wolken. Het liefst draagt zij nu dagelijks dit shirt. Het shirt is van Billieblush. Een mooi kindermodemerk wat voor echte meisjes is. Sierlijk, zachte kleuren en klassieke details, daar staat het merk voor.

Het shirt wat Olivia hier draagt is heel licht roze en afgewerkt met een lavendel blauw kraagje. De mensen die mij een beetje kennen weten dat ik dol ben op kraagjes en ze het liefst dagelijks een kraagje aan trek.
De print en de gouden stippen maken het shirt helemaal af.

Een verliefd meisje en een blije mama!

Klik hier om het shirt van Billieblush te shoppen

billieblush-olivia3 billieblush-olivia billieblush-olivia billieblush-olivia billieblush-olivia billieblush-olivia billieblush-olivia

Wat vinden jullie van Olivia haar outfit? 

Klik hier om het shirt van Billieblush te shoppen

Tags: , ,

Plaats een reactie