BILLIEBLUSH | SPECIAL MUSTHAVE

Bijna elk merk heeft ze wel in de collectie zitten, items die echt ”spot on” zijn en waar je je ogen niet van af kunt houden! Van die echte eyecatchers die op vele manier zo speciaal kunnen zijn dat je er soms ook niet helemaal je vinger op kunt leggen. Is het de kleur, de stof, het model of eigenlijk de gehele combinatie?! Één ding is zeker, je weet dat het wilt hebben, wat zeg ik MOET hebben! Het jurkje van Billieblush dat Thirza draagt is ook zo’n echte eyecather! De kleuren combinatie is perfect, de mix van verschillende materialen past precies bij elkaar, het model is mooi aansluitend en het gehele jurkje ziet er onwijs tof uit! We hebben de jurk bij Thirza gecombineerd met een paar sportieve kniekousen en stoere geprinte sneakers van Karl Lagerfeld Kids. Dit maakt de outfit nog meer speels en houd het spannend. Thirza is ready to go!! Have a fashionable day!

Je kunt het jurkje van Billieblush shoppen via deze link

_63A8991

 

_63A8775-001

_63A8952

_63A8932_63A8869

Klik hier om meer te shoppen van Billieblush

Wat vind jij van deze outfit?

Foto’s door Alina Krasieva

Plaats een reactie