MUSTHAVE ROK VAN BILLIEBLUSH


Elk meisje wil toch dolgraag een roze girly rok? Soms zijn kindjes van rond de twee / drie jaar behoorlijk eigenwijs en is aankleden best wel lastig. Ze willen namelijk ‘zelluf’ bepalen wat ze dragen, en het vooral ook ‘zelluf’ aantrekken. Deze knalroze rok doet magische wonderen! Want elk meisje reageert er leuk op en wil ‘m graag aan! Toen Fiene deze rok zag was ze direct verkocht. Ze trok hem meteen ‘zelluf’ aan en voelde zich een echte prinses. Ze vond de glitters ook prachtig. Omdat deze rok al enorm zoet en girly is, heb ik ‘m gecombineerd met een stoere sweater van Hello Apparel. Leuke laarsjes eronder en go! De rok en laarsjes zijn beiden van Billieblush. Have a fashionable day!

Klik hier om deze rok te shoppen

Kindermodeblog hippe kinderkleding mode kinderen kids fashion mode-53

Kindermodeblog hippe kinderkleding mode kinderen kids fashion mode-57

Kindermodeblog hippe kinderkleding mode kinderen kids fashion mode-43

Kindermodeblog hippe kinderkleding mode kinderen kids fashion mode-42

Kindermodeblog hippe kinderkleding mode kinderen kids fashion mode-44

Kindermodeblog hippe kinderkleding mode kinderen kids fashion mode-51

Kindermodeblog hippe kinderkleding mode kinderen kids fashion mode-52
Je shopt de rok hier

Wat vinden jullie van deze outfit?

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: ,

Plaats een reactie