BILLIEBLUSH | OUTFIT OLIVIA

Door Yvon:

Jurkjes daar zijn wij dol op, maar dat heb ik jullie al vaker verteld! Ik vind het heerlijk om het internet af te struinen voor de leukste zomerjurkjes voor Olivia. Jurkjes voor verschillende gelegenheden, sportieve, klassieke en feestelijke jurkjes. Gelukkig heb ik twee meisjes en gaan alle jurkjes door naar Philou ūüôā .

Dit keer wil ik jullie een heel lief¬†jurkje van Billieblush¬†laten zien. Een jurkje wat¬†bestaat uit een shirt met een tutu eraan. Eentje om heel vrolijk van te worden. Het is een jersey gestreept jurkje met een witte tutu. Aan de tutu zitten zelfs bloemen. Tegenwoordig is het niet meer ‘te’ om een tutu normaal te dragen. Een tutu is helemaal HOT en mag op dit moment niet ontbreken in de garderobe van je dochter. Meisjes zijn er dol op en voelen zich net een echte prinses! Pas maar op mama’s, voor je het weet willen ze dagelijks een tutu aan! Ik heb er geen problemen mee, het staat eigenwijs, lief en ondeugend en dit past precies bij het karakter van Olivia.

Goed en fijn om te weten, het jurkje mag gewoon in de wasmachine.

Je kunt het jurkje van Billieblush shoppen via deze link

Billieblush Olivia jurk tutu

Billieblush Olivia jurk tutu

Billieblush Olivia jurk tutu

Billieblush Olivia jurk tutu

Billieblush Olivia jurk tutu

Klik hier om dit jurkje van Billieblush te shoppen

Wat vinden jullie van Olivia haar outfit?

 

Tags: , ,

Plaats een reactie