FOR THE LOVE OF UNICORNS | DE NIEUWE BROEK VAN PHILEINE


Door Renske:

2 weken geleden was ik een weekendje in Praag. Alweer? Inderdaad! Een vriendinnetje van mij woont er en daarom proberen we af en toen langs te gaan. Waarschijnlijk was het voorlopig wel de laatste keer want over twee weken komt ze terug en blijft ze in Nederland, ze komt zelfs heel gezellig weer bij ons in Den Haag wonen! Ik ging met 5 vriendinnetjes en eigenlijk gingen we haar dus een soort van ophalen. Alle kids (13 in totaal) thuis gelaten en 30 graden daar, echt een super leuk weekend gehad.

Ik heb het in een eerder blog na een weekendje Praag ook gemeld maar ze hebben daar een Lindex winkel. Waarschijnlijk kennen jullie Lindex want er komt een heleboel hier op Kindermodeblog voorbij. Maar in Nederland is er geen winkel van en in Praag dus wel.
Dus ja, daar moesten wij natuurlijk wel eventjes langs, waren ook meteen alle cadeautjes voor de kids geregeld.

In deze shop vond ik dit broekje voor Phileine met unicorn print! Naast mijn liefde voor panterprintjes, tijgers en ok heel veel dieren heb ik er sinds een tijdje 2 nieuwe lievelings prints bij! De flamingo en deze dus; de unicorn! Dit broekje had ik al in de webshop gespot en in het echt was ie net zo leuk, dus zonder twijfel ingepakt en meegenomen. Het broekje is oudroze / lichtpaars en is een haremmodel waardoor het heel soepel valt. Ik heb het hier gecombineerd met een longsleeve met veertjes  (ook favoriet) uit de nieuwe Zara collectie en witte (nou ja, ooit witte) Adidasjes. Nog meer unicorn fans?

P.s. het is nog een echt koopje ook!

Je kunt het broekje shoppen via deze link

8 5 1 7 9-1 11-2

Klik hier om het broekje direct te shoppen

Wat vind jij van het nieuwe broekje van Phileine?

Plaats een reactie