SPROET & SPROUT | DE NIEUWE COMFY BROEK VAN MCKENZIE


Door Rosan:

Yes het is 20 graden buiten! Ik had nooit gedacht dat ik mezelf dat zou horen zeggen, maar ik was mode-technisch zo klaar met die tropische temperaturen. De foto’s van de prachtigste wintercollecties vliegen je om de oren. En om nou met 30 graden even een lekkere wollen vest te kopen, is niet echt ideaal.

Dus toen het kwik zakte greep ik direct mijn kans om de winter garderobe van Mckenzie aan te vullen! Dit donkere jeans broekje van Sproet & Sprout is gemaakt van sweat stof dus het zit super comfortabel. Geen strakke stugge jeans! Ik vind de slanke pasvorm perfect en ook heel fijn in de tailleband zit een verstelbaar elastiek. Met de lengte van de pijpen zit het ook goed dus ik weet zeker dat Mckzenzie de hele winter plezier van deze jeans gaat hebben! Wat vind jij van haar nieuwe broek?

Je kunt de jeans shoppen via deze link

img_1775 img_1774 img_1777 img_1783 img_1785 img_1786

Klik hier om de jeans direct bij Sproet & Sprout te shoppen

Wat vind jij van de nieuwe jeans van Mckenzie?

Tags: , ,

Plaats een reactie