DE TÉ COOLE BLOUSE VAN SCOTCH R’BELLE

Laatst tipten we je op Kindermodeblog al dat de ruit dit najaar een kindermode trend is waar we niet omheen kunnen. Dit seizoen mag ‘tie gezien worden en opvallen! Deze geruite blouse uit de nieuwe collectie van Scotch R’belle is dan ook hotter dan hot én heeft ook nog eens hele gave details. De stoere applicaties op de ellebogen en de franje rand aan de onderkant maken van deze zwart-wit geruite blouse een echte eye- catcher! Net even anders door de verrassende touch, dat is wat we van het kinderkleding merk Scotch R’belle gewend zijn toch? Jazz – Lynn draagt haar stoere blouse op een all-over print legging van het kinderkleding merk Ammehoela die deze eigenwijze toch girly outfit helemaal af maakt!

Heb jij de nieuwe collectie van Scotch R’belle al bekeken?

Je kunt de blouse shoppen via deze link bij Kixx-online

_63A7272 _63A7414 _63A7336 _63A7456 _63A7420 _63A7361

Klik hier om de blouse direct te shoppen

Wat vind jij van de outfit van Jazz -Lynn?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , ,

Plaats een reactie