TREND MUSTHAVES | CHECK IT OUT

De ruit is back! Eigenlijk zien we de ruit ieder winterseizoen wel terug komen in de kinderkleding collecties, maar dit najaar is tie hotter dan hot! De ruit mag dit najaar gezien worden en opvallen. Verschillende kleuren combinaties zorgen dat deze kindermode trend alles behalve saai is. De vernieuwing zit ‘m dit winterseizoen in de grootte van de ruit, deze mag groots en niet te klein. De blokruit is stoer en zowel gaaf voor jongens als meisjes. Wat vind jij van deze kindermode trend?

check it out

  1. Blouse Scotch R’belle
  2. Jas Tinycottons
  3. Jas Stella McCartney Kids
  4. Jurk Zara 
  5. Rok Cost:Bart
  6. Jas Tinycottons
  7. Blouse jurk Scotch R’belle
  8. Rok Zara
  9. Blouse Zara
  10. Jurk Finger in the nose

Wat vind jij van deze kindermode trend? 

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie