SMALL RAGS | DE COOLE SWEATER VAN RAYAN


Zal het dan toch echt? Is de heerlijke na-zomer waar we zo van hebben kunnen genieten nu toch echt voorbij? Is het ‘sweater weather’ begonnen en kunnen al die toffe items uit de verschillende wintercollecties nu dan toch echt uit de kast om gedragen te worden?! Eerlijk is eerlijk, hoe erg ik ook van de zomer houd, niets is leuker dan het kunnen dragen van je nieuwe kleren toch? Deze stoere en coole sweater van Rayan is ook zo’n fijn exemplaar die ik graag met je deel. De grijs blauwe kleur van de sweater uit de collectie van het kinderkleding merk Small Rags combineer je gemakkelijk bij elke outfit. Rayan draagt zijn sweater op een zwarte jeans en met een paar stoere sneakers. Niet te veel poespas, maar wel een echte jongens outfit die heerlijk zit. Tip: Style de outfit – wanneer het straks écht frisser wordt – af met een bomber of draag onder sweater een denim blousje voor een extra touch!

Je kunt de sweater shoppen via deze link

_63A8371 _63A8352 _63A8318 _63A8491 _63A8436

Klik hier om de sweater direct te shoppen

Wat vind jij van de stoere sweater van Rayan?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , ,

Plaats een reactie