SMALL RAGS |DE TRENDY EN STOERE OUTFIT VAN LOÏS


Hoewel de temperaturen nu nog tropisch zijn en je wellicht nog niet direct zin hebt weg te kruipen in een lekkere warme en zachte sweater, kan ik hier toch echt al heel erg van genieten! Zachte en rijke stoffen, winterse kleurtonen en vooral volop nieuwe inspiratie om hele leuke setjes te maken met al dat moois! Wanneer het winterseizoen – kleding technisch gezien – weer begint zien we vaak ook de donkere, grijze en zwarte kleurtonen meer terug komen. Een trend die de laatste seizoenen populairder is dan ooit!

De stoere outfit van Loïs wil ik je dan ook graag laten zien! Een combinatie van verschillende grijstonen, zwart en wit zorgen voor coole look. Loïs draagt een streep broek en sweater van het Deense kinderkleding merk Small Rags en ik kan je vertellen dat er echt super toffe items in de nieuwe collectie van dit kindermode merk zitten. Zelf ben ik in love met deze streep broek – die heel mooi aangesloten valt, en net even anders dan anders is – in combinatie met de sweater (die officieel uit de jongens collectie komt). Een stoere en super trendy outfit! Om de look toch een girly twist te geven draagt Loïs onder haar sweater een blousje met een wit kraagje. Een paar stoere boots eronder en Loïs is ready to go! Wat vind jij van haar outfit?

Klik hier om de broek en sweater te shoppen

_63A8605 _63A8624 _63A8687 _63A8619 _63A8506 _63A8722 _63A8592

Klik hier om direct meer van Small Rags te shoppen

Wat vind jij van de nieuwe collectie van Small Rags?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie