NAME IT | DE HIPPE OUTFIT VAN JULIE


Door Renske:

Julie gaat sinds 3 weken naar school. Weken naar uitgekeken al had ze geen idee wat ze moest verwachten. Gelukkig gaat het supergoed en vindt ze het heel erg leuk. Het weekend voor ze naar school ging zijn we voor het eerst met z’n tweeën naar de stad geweest om te shoppen. Ze moet er natuurlijk wel mooi bijlopen op school 😉 Ik dacht dat ze het nooit lang vol zou houden maar niets was minder waar. 4 uur later, 8 winkels en 2 koffiebreaks verder kwamen we weer thuis, met een aantal (oké heleboel) tassen natuurlijk. Heerlijk om dat samen te doen en zo fijn dat zij het ook zo leuk vindt! Alles werd gepast, en als het goed zat zei ze; “deze nemen we ook”! Van wie zou ze het hebben? Ik kon redelijk sturen wat we gingen passen al probeerde Julie hier en daar uiteraard wel Elsa jurken en rokken aan te prijzen. Dat viel gelukkig op te lossen door er een pyama van te kopen, zij blij, ik blij.

Aangezien Julie nog steeds een enorme rokken fan is moesten die uiteraard wel gepast en gelukkig zagen we meerdere leuke modelletjes! Eentje hiervan was dit donkerblauwe rokje van Name It. Hij is van een heel licht stofje met een klein patroontje erin (zie je heel moeilijk op de foto) en aan de bovenkant zit een glitterband. Het rokje loopt vanaf de taille iets wijd uit, dus er kan een beetje mee rond gedraaid worden (belangrijk punt volgens Julie). Ze kan ‘m nu nog aan met blote benen en straks in de herfst/winter staat ie denk ik super met een legging/maillot en laarsjes eronder.  Julie draagt ‘m hier met een roze met wit gestreept truitje uit de nieuwe Tumble ‘N Dry collectie die ze tijdens deze shopsessie ook helemaal eigenhandig uit de rekken trok.

Dus zie hier; de eerste door Julie zelf samengestelde outfit op de blog! Wat vinden jullie ervan?

Je kunt de rok shoppen via deze link

img_1599 img_1605 img_1581 img_1587 img_1607 img_1616

Klik hier om de rok direct te shoppen

Wat vind jij van Julie haar outfit?

Tags: , ,

Plaats een reactie