HUGO BOSS | DE IDEALE SWEATER VOOR DIT NAJAAR


Door Danielle:

Ondertussen zitten we als familie weer redelijk in het ritme. School is weer begonnen, de werkdruk op kantoor stijgt per dag en de wekelijkse verplichtingen zijn gestart. De ochtendchaos is ook weer compleet als ik rennend achter de kids aan zit om ze aan te kleden, tanden te poetsen, toetjes te wassen en vervolgens naar beneden jaag voor een boterham. Zo meldden we ons afgelopen weekend weer netjes op het hockeyveld (08.30 uur!!!) waarna we als een idioot door moesten naar zwemles. Gelukkig is het A-diploma al bijna in de pocket. Met nog een kinderfeestje in de middag was het weekend weer lekker vol gepland. Voordat je het weet is het dan weer bijna maandag. Wat ik enigszins jammer vind is dat het mooie weer eigenlijk net wat te laat doorkomt. De maanden juni en juli waren ‘terrible’, toen een mooie vakantiemaand voor ons in augustus, maar die hitte nu terwijl de kids weer naar school gaan en ik, zelfs in de airco, op kantoor zit te zweten geeft mij niet de juiste energie.

Begrijp me niet verkeerd, ik houd van zonnig weer, maar 30 graden in september vind ik persoonlijk wat overdreven. Nazomer is prima, maar op deze manier heb ik ook geen behoefte om leuke nieuwe herfstspulletjes te kopen. Gelukkig heb ik in het voorseizoen al wat toffe items gescoord, die ik graag met jullie deel. Moos draagt ondertussen maat 80-86, je kunt dus zeggen dat hij de pan uitgroeit ☺ Ik ben van origine niet echt een merkenfreak, maar kwaliteit vind ik wel belangrijk. Ik probeer al jaren kleding van verschillende soorten en maten te combineren, dat geeft het leukste effect.

De Hugo Boss sweater van Moos is een top item voor de herfst. Afgelopen weekend was het wat koeler en dus een heerlijk moment om hem te dragen als jasje/ vest. Onwijs mooi afgewerkt met nog een gaaf fluor detail in de hals. Mouwtjes oprollen, skinny jeans eronder en de eerste herfstoutfit is een feit. Zo shopte ik ook al verschillende beanies! Altijd leuk om te combineren. Als hij nu nog gaat lopen dat is het helemaal een stoere boy ☺ Wat vind jij van Moos’ outfit?

Je kunt hier Hugo Boss shoppen

img_8425 img_8426 img_8427 img_8428 img_8430

Klik hier om direct Hugo Boss te shoppen

Wat vind jij van de nieuwe sweater van Moos?

Tags: , ,

Plaats een reactie