TUMBLE ‘N DRY | HET HIPPE MEISJES T-SHIRT VAN TESS


Rennen, spelen en lachen dat doet Tess maar al te graag! Comfortabele kleding en zachte materialen zijn dan ook een echte must. Het nieuwe T-shirt van Tess voldoet hier zeker aan. Het perzik roze T-shirt is van het kinderkleding merk Tumble ‘N Dry is van een fijne stretch stof die mooi aansluit om het lichaam. Het shirtje is afgewerkt met een gouden biesje langs de hals en het vrolijk gekleurde printje zorgt voor een echte girly touch. Tess draagt ‘m hier om een ”space print” legging van Name it, een super comfy outfit om lekker in te spelen. Wanneer het straks wat frisser wordt combineer je het T-shirt gemakkelijk met een fijn gebreid vestje. Tess is ready to play and have some fun!

Je kunt het T-shirt shoppen via deze link

_63A0198 _63A0193 _63A0307 _63A0256 _63A0232

Klik hier om het T-shirt direct te shoppen

Wat vind jij van de outfit van Tess?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: ,

Plaats een reactie