TUMBLE ‘N DRY | DE HIPPE MEISJES TRUI VAN TESS


Een van de belangrijkste dingen aan kinderkleding is toch wel dat de kleding lekker zit en comfortabel aanvoelt. Eens? Al helemaal wanneer je kind nog wat kleiner is, is dit echt een must! Kinderen moeten vooral lekker kunnen bewegen en spelen zonder daarbij last te hebben van niet lekker zittende kleding. De super vrolijke en girly trui van Tess is zo’n fijn item! Deze trui, uit de nieuwe kindercollectie van Tumble ‘N Dry is gemaakt van zacht katoen en is daardoor super soepel. Leuk detail is de achterkant die net een stukje langer is en rond toeloopt. Tess draagt haar bloemenprint trui op een grijze print legging en kan in haar nieuwe outfit heelijk rennen! Want stil zitten, dat is niks voor deze vrolijk dame!

Wat vind jij van de fleurige trui van Tess? Leuk als je het laat weten in een reactie hieronder of op Facebook!

Je kunt de trui shoppen via deze link 

_63A9995 _63A0096 _63A0117 _63A0055

Klik hier om de trui direct te shoppen

Wat vind jij van deze vrolijk trui? Ook iets voor jouw kleine meid?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , ,

Plaats een reactie