ADVERTORIAL PRIODERM

Deze weken staan bij Kindermodeblog vol in het teken van ‘Back to School’ en we hebben al superveel kinderen in een nieuwe schooloutfit gestyled. De eerste weken van het nieuwe schooljaar zijn ontzettend spannend en leuk. Want na een lange vakantie zie je eindelijk je vriendjes en vriendinnetjes weer. Eén van die ‘hot topics’ in de eerste weken na de vakantie op school is; luizen. Bij Doutzen op school hebben ze regelmatig controles om de beestenboel goed onder controle te houden. Ze hebben zelfs een bord staan bij de ingang van de school. Daarop zie je gelijk welke klas op rood staat en welke op groen. Ik heb al meerdere keren meegemaakt dat ik mijn mailbox opende met het bericht: ‘Luizenalarm’. Zonder namen te noemen, sturen ze dit naar alle ouders van de klas. Ik krijg echt de kriebels van dat soort emails!! En ik heb daarom maar bedacht dat ik die rottige kriebelbeesten maar liever voor ben. Daarom heb ik Doutzen voorbehandeld. Ik kreeg deze tip namelijk van een hele goede vriendin van mij. Haar zoon had luizen gehad en tegenwoordig gebruikt ze de Prioderm Preventief voorbehandel spray. Ik vond het eigenlijk wel een hele goede tip, dus ik ben ook lekker aan het sprayen geslagen 🙂 Even goed preventief behandelen, zo krijgen de luizen geen kans!

De spray geeft weinig geur af en voelt daarom licht aan en absoluut niet chemisch.

Ik heb deze tip ook meteen even doorgegeven op school, aan mijn vriendinnen en nu aan jullie!

Nog even wat extra informatie:
Prioderm biedt een compleet assortiment. Voor de behandeling van hoofdluis maar ook voor preventieve producten die hoofdluisbesmetting voorkomen zoals de preventieve spray. Wanneer er echt hoofdluis is geconstateerd en behandeling nodig is is het fijn om te weten dat Prioderm dimeticon het beste product is incl. een goede netenkam.

Ohja, wist je dat de jeuk bij hoofdluisbesmetting pas na één tot twee weken optreedt? Wanneer er hoofdluis op school gesignaleerd wordt is het daarom van belang in die periode goed op hoofdluis te controleren zelfs als er geen jeuk is. Je kunt de haartjes van je zoon en/of dochter het beste kammen met de luizen- en netenkam, met de daarvoor speciale plastictanden rij.

Op naar een leuk, gelukkig én luizenvrij schooljaar! 🙂

*Lees voor het kopen de aanwijzingen op de verpakking.

_63A0126 _63A0189_1 _63A0192 _63A0197 _63A0256

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , ,

Plaats een reactie