BEAU LOVES | OUFIT DRAGO


Door Joice:

I love Beau Loves!
Het merk Beau Loves staat dan ook in de top 3 van mijn favoriete merken, dat komt omdat de kleding zeer comfortabel zit, maar vooral door de ontzettend coole prints.
Wat vinden jullie van deze masker print? Stoer toch! Toen deze collectie uitkwam was ik meteen helemaal weg van deze print en heb ik bijna alles wat er maar van bestond gekocht 🙂

Drago draagt een legging met hele kleine maskers erop en ook op de pet is een klein maskertje te vinden, maar van deze outfit vind ik vooral het T-shirt super tof!
Als je goed kijkt kun je zien dat de achterkant langer is dan de voorkant wat een heel apart effect geeft, dit is ook 1 van de dingen waaraan je het merk Beau Loves kunt herkennen.
Het T-shirt is zwart dus combineert praktisch overal bij en staat ook erg leuk op een gekleurde broek of een broek met een drukke print.
Ik heb nu voor een compleet zwarte outfit gekozen, maar door de leuke opdruk word het gelukkig niet te streng of saai.
Ik draag zelf ook heel graag zwart, maar eerlijk gezegd, niet bij ieder kindje staat zwart mooi of sommige mensen vinden het gewoon te somber om hun kind in het zwart te kleden.
Gelukkig staat zwart bij Drago wel heel goed en hij vind het zelf ook mooi, dus nu kunnen we in matching outfits de straat op!Drago is ook helemaal weg van dit T-shirt en baalt enorm als het in de was zit; “Mamma waar is mijn coole masker T-shirt???”Wat vinden jullie van deze print?

DSC01320
DSC01445
DSC01661 DSC01424 DSC01237 DSC01706
Wat vind jij van deze outfit van Drago?
Tags: , ,

Plaats een reactie