SEM IN BEAU LOVES


Het Engelse kinderkleding merk Beau Loves vind ik zoooo gaaf! Deze funky en gedurfde collectie bestaande uit leuke shirtjes, sweaters, broeken, broekjes, hemdjes en nog veel meer, heeft een collectie om heel, héél hebberig van te worden. Alles in één duidelijke herkenbare stijl, maar met twee uitersten wat prints betreft. Druk en uitgesproken, maar óók de meer bescheiden variant. Om over de kleuren maar te zwijgen. Ja daar gaan we weer, mintgroen, i love it! Maar ook oranje, lila, grijs, veel wit en zwart en dat combineer je natuurlijk lekker met elkaar. Beau Loves is de bom! Ik kan écht niet kiezen hoor, maar besloot Sem in de meer ‘bescheiden’ print te kleden. Hij draagt hier een lichtgrijze sweater van Beau Loves met knal oranje fluo accenten, op een gestreepte broek van Finger in the Nose. Nog zo’n merk waar ik altijd wild van word. Genoeg nu. Ga lekker kijken en surf zeker even naar Orange Mayonnaise om de rest van Beau Loves te bekijken. Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt! Enjoy 😉

Klik hier voor meer Beau Loves

SEMoude 048

frefd
SEMoude 021kn

SEMoude 124-001

semp

Klik hier om de trui te shoppen 

Of klik hier voor meer Beau Loves

Wat vind jij van dit merk en deze outfit?

 

Tags: ,

Plaats een reactie