DE VERJAARDAGSOUTFIT VAN JULIE

Door Renske:

Vandaag is dan de grote dag! Ik denk dat we bijna alle 365 dagen hebben afgeteld sinds haar derde verjaardag maar nu is Julie toch echt 4 jaar! En dat is niet zomaar iets, nee echt een BIG thing! Als je 4 bent mag je naar school, mag je eindelijk je lolly opeten (een keer gezegd toen ze nog niet eens 3 was en van iemand een lolly kreeg…), mag je altijd nagellak (zelf bedacht) en nog veeeeeeel meer! Aangezien onze kids binnen 6 weken van elkaar jarig zijn en Julie in dit rijtje de laatste is, vond ze het maar stom dat zij zo lang moest wachten op jarig zijn en Phileine en Beau niet (leggen we nog een keer uit). Dus na Beau z’n verjaardag kon ze EIN-DE-LIJK zeggen dat zij als eerste jarig was!

En bij jarig zijn hoort een nieuwe verjaardagsjurk! Ik had een aantal opties een tijdje geleden gekocht en Julie koos, heel verrassend, deze met roze tinten van Scotch R’Belle. Dit tropische jurkje is van een jersey stof waarvan de randjes bij de uiteinden niet helemaal afgewerkt zijn.  Aan de onderkant staan palmbomen en in de taille zit een goud glitterbandje, waarmee je het jurkje als het ware een beetje “breekt”. Ik vind ‘m helemaal leuk en volgens Julie zit ie ook nog heerlijk! Haar verjaardag kan in ieder geval niet meer stuk! Uiteraard moest voor het maken van deze foto’s wel ook de verjaardagshoed van Sofia op, matcht er lekker bij toch?

Je kun dit jurkje nu in de SALE shoppen met 50%

IMG_0562 IMG_0581 IMG_0547 IMG_0554 IMG_0556 IMG_0569

Klik hier om het jurkje direct in de SALE te shoppen

Wat vind jij van de verjaardagsjurk van Julie?

Tags: , , ,

Plaats een reactie