DE SUPER STOERE NIEUWE JAS VAN BEAU


Door Renske:

Eigenlijk is die sale aan het eind van elk seizoen best wel misleidend. Het is de bedoeling dat je met korting nog items vindt van het betreffende seizoen, dat vaak nog in volle gang is maar ondertussen hangen de nieuwe collecties er gewoon ook al. Of staan ook al online als we het over de webshops hebben, waar ik vaak mijn geluk beproef in de sale. Uiteraard gewoon heel slim van alle winkels en een valkuil voor shopliefhebbers zoals ik. Want als je dan toch op de salepagina beland bent en je ziet de nieuwe collecties online staan ga je natuurlijk gewoon even kijken wat voor leuks er allemaal binnen is.

Over het algemeen probeer ik eerst af te wachten en te scannen wat ik graag zou willen hebben voor de kids om pas na alle lanceringen m’n slag te slaan. Gaat me redelijk goed af. Niet altijd, en van de week was zo’n geval. Ik was bij Zara aan het kijken of er nog wat overbleven was in de sale toen mijn oog op dit bomberjasje voor Beau viel. Zonder ook maar 1 moment te twijfelen klikte ik in no-time op zijn maat en zat het jasje in mijn ‘mandje’. Ik vond m meteen zo leuk en superstoer. Het jasje is donkerblauw, gevoerd, heeft op de ene mouw patches en op de andere een rits en is ook nog eens leuk geprijsd! Het is vast niet dik genoeg voor de winter maar top straks in de herfst. “Gewoon leuk voor erbij” zoals wij vrouwen dat zo mooi kunnen zeggen, toch? 😉

Je kunt de bomber jas shoppen via deze link

DSC05666 IMG_0476 DSC05673 IMG_0454 IMG_0456 IMG_0469 IMG_0481

Klik hier om de bomber jas direct te shoppen

Wat vind jij van de nieuwe jas van Beau?

Tags: , , ,

Plaats een reactie