KINDERKLEDING REVIEW | 5 OUTFITS MET DEZE COOLE NAME IT SWEATER


Door Bianca:

Mijn naam is Bianca, ik heb 2 zoontjes en ik vind het ontzettend leuk om mijn jongens te stijlen.
Ik was dan ook erg blij toen ik hoorde dat ik met mijn oudste zoontje Dani Jay een review mocht schrijven over deze onwijs gave Name it sweater.

Mijn beide jongens hebben weinig van Name It in de kast hangen, maar toen ik deze sweater zag vond ik hem meteen erg gaaf!!! Hij is er ook in het roze en grijs. Eigenlijk is hij van de meisjescollectie maar voor jongens ook goed te dragen. De sweater is van een mooie dunne biologische stof dus daarom is hij ook lekker voor in de zomer. De kleur is iets vergrijst mint, erg mooi en makkelijk te combineren. De tekst:” anyway” is kort, krachtig en stoer.  Kortom een must have voor zowel stoere meiden als jongens.

Een sweater is sowieso onmisbaar in je kast, wat zeg ik onmisbaar? Je kunt er niet genoeg van hebben! Sweaters zijn op zoveel verschillende manieren te stijlen en door het weer hier ook regelmatig te dragen. Onze stijl is erg breed: casual, sportief, klassiek, netjes je kunt het zo gek niet bedenken. Het leuke aan deze trui is dat je hem op veel verschillende manieren kunt dragen. Ik ben benieuwd wat jullie van onze combinaties vinden!

Als eerste wordt de trui gedragen op een spijkershort, ideaal voor een frisse zomeravond. Ik houd ervan mijn jongens te kleden in joggingbroeken, niet van die wijdvallende camping joggingbroeken, maar stijlvolle broekjes met een goede pasvorm en/of een leuke print. Als je goed om je heen kijkt zijn deze tegenwoordig veel te krijgen.
Dani Jay draagt de sweater op een zwarte joggingbroek met kriss kross print van Lucky no 7.  De combinatie van mint en zwart vind ik erg mooi. Ik vind dat veel kleding unisex gedragen kan worden, mijn beide jongens hebben dus ook wel leggings aan. Om het geheel wat stoerder te maken draagt Dani Jay de sweater ook een keer met een zwart jogg denim gilet van met daaronder een streepjes legging van Mingo. Ook een goede jeans mag natuurlijk niet ontbreken in de kast. De jeans met de mint kleurige wassing erdoor is van de nieuwe collectie van Dutch Dream Denim, het is een heerlijk zittende jogg jeans en door de mooie gekleurde wassing een perfecte combi met de mint sweater.

Als laatste draagt Dani Jay zijn sweater van Name it op een mooie jeans en een blouse van Levi´s. Omdat de sweater niet erg dik is kun je hem hierdoor zelfs op koudere dagen nog dragen.
Zo heb je met 1 sweater al veel verschillende stijlen van comfortabel en stoer tot wat klassieker en netjes. Een echte musthave dus!

Je kunt de trui hier direct shoppen bij Name it

DSC_3813 DSC_3881 DSC_3876 DSC_3917 DSC_3940 DSC_3968 DSC_4003

Klik hier om direct bij Name it te shoppen

Wat vind jij van deze trui? Zou jij ‘m ook voor jouw zoon of dochter shoppen?

Tags: ,

Plaats een reactie