SPOET & SPROUT HET NIEUWE T-SHIRT VAN PHILEINE!

Door Renske:

Van de week had ik weer eens de doos met oude kleding van Julie die ik voor Phileine bewaard heb van zolder gehaald. Dat de vlieger van ‘zelfde seizoen geboren dus alles wordt dubbel gedragen’ niet op gaat wist ik al een tijdje. Julie is altijd groot geweest en Phileine raakt de onderste lijn van de curve nog niet eens aan. Steeds als ik ga kijken of bepaalde items nu dan eindelijk wel aan kunnen past ze het nog steeds niet en als ze het wel al past dan staat toch de helft gewoon net niet.

Phileine oogt mede door die korte beentje en haar bouwvakkersloopje een stuk stoerder dan Julie was (is). Ook wel weer leuk, ze lijken wel op elkaar maar elk met een hele eigen stijl. Daarnaast is Phileine gewoon op dit moment gewoon lekker rebels en eigenwijs en moeten we daar vooral hard om lachen.

Een kledingmerk dat op dit moment heel goed bij haar past is Sproet & Sprout, ik heb al meerdere kledingstukken van Phileine van dit merk voorbij laten komen in mijn blogs en ik denk dat er nog vele gaan volgen. Sproet & Sprout staat voor stoere en unisex kleding zonder kantjes en zoetige randjes, maar hippe, coole en eigenwijze items met rebelse prints in zwart & wit. En dat is dus precies Phileine! Vandaag in een stoer tijgershirt waarbij geregeld ook de tijgergeluiden nagedaan worden. Hier gecombineerd  met een licht jeans shortje van Zara en slippertjes van Gioseppo in dezelfde kleuren maar met weer een ander (dieren)printje!

Je kunt het T-shirt hier shoppen

s&s5 s&s1 s&s3 s&s2 s&s7 s&s4 s&s6

Klik hier om direct bij Sproet & Sprout te shoppen

Wat vind jij van dit T-shirt van Phileine?

Tags: , ,

Plaats een reactie