DE HIPPE MON PETIT LOUP VAN SARAH


Een winterjas?? Op dit moment moet je er waarschijnlijk nog even niet aan denken. Geniet je ook zo van het lekkere weer? Of misschien lig je zelfs lekker op het strand onder een parasol nu je dit leest? Toch is dit hét moment dat de kindermode wintercollecties worden uitgeleverd en – echt waar – met een winterjas kun je er maar het beste vroeg bij zijn! Want zelfs als de mussen van het dak vallen, vliegen de eerste winterjassen al weer de winkels uit!

Deze jas van Sarah wil ik dan ook graag even met je delen. De wollen A-lijn jas van het super mooie en hippe kinderjassen merk Mon Petit Loup is een echte eye-catcher! Het pied-de-poul patroon is klassiek, tijdloos en toch heel stoer. Superleuk aan deze kinderjas van Sarah is dat de gehele jas gevoerd is in een zachte koraal kleur. Dit maakt de jas extra speciaal. Sarah kan heerlijk op pad in haar jas, die je nu ook nog eens in de SALE shopt.

Je kunt de jas nu in de SALE shoppen via deze link

_63A5530 _63A5541 _63A5675 _63A5526 _63A5634 _63A5721

Klik hier om direct te shoppen bij Mon Petit Loup

Wat vind jij van de jas van Sarah?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

 

Tags: , ,

Plaats een reactie