SPROET & SPROUT | SUPERCOOL BALI BALI T-SHIRT ELINE

Bali Bali! Bij het zien van dit T-shirt krijgen we hier gelijk zin om op vakantie te gaan, al helemaal met het tropische weer deze week! Wie Kindermodeblog op de voet volgt weet dat ik een zwak heb voor het kindermode merk Sproet & Sprout. Mooie materialen, gave prints en een fijne pasvorm. Zelf heb ik voor Oliver ook een aantal items in de kast liggen die hij graag draagt. Het T-shirt van Eline is ook van Sproet & Sprout en gemaakt van een nappie stof, dat betekend dat er kleine spikkeltjes in de stof zitten. Dit maakt het T-shirt net nog wat specialer en een katoenen stof zit op warme dagen natuurlijk het aller fijnst. Eline draagt haar shirtje op een tone in tone panter print broekje van Noppies. Dit is een outfit waarin ze lekker kan spelen en bewegen! Wat vind jij van het nieuwe T-shirt van Eline?

Je kunt het T-shirt shoppen via deze link 

_63A6684 _63A6703 _63A6692_63A6701_63A6710

Klik hier om direct te shoppen bij Sproet & Sprout

Wat vind jij van het T-shirt van Eline?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , ,

Plaats een reactie