SPROET & SPROUT | HET HIPPE T-SHIRT VAN ELINE

Eline is een meisje dat precies weet wat ze wil! Toen ze dit T-shirt met tijgerprint zag liggen was ze meteen verkocht en zat er nog maar één ding op, aantrekken die hap! Bedenk hier gerust wat grommende tijger geluiden bij 😉 Wij geven haar groot gelijk, want hoe gaaf is dit T-shirt van Sproet & Sprout?! Super gemakkelijk te combineren door de neutrale kleuren, maar een echte eye-catcher door het printje. Overigens is het grootste gedeelte van de collectie van Sproet & Sprout unisex, dus de kleding kan makkelijk doorgegeven worden.. Eline draagt haar T-shirt op een hippe space print legging van name it en een vrolijk en kleurrijk vestje van Noppies. Een hippe en comfortabele outfit waarin Eline heerlijk op avontuur kan gaan!

Je kunt het T-shirt shoppen via deze link

_63A6459 _63A6527 _63A6510 _63A6470 _63A6451

Klik hier om direct te shoppen bij Sproet & Sprout

Wat vind jij van het T-shirt van Eline?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , , ,

Plaats een reactie