HUGO BOSS | DE COOLE ZOMER SHORT VAN SIEM

De zomervakantie is met dit onwijs lekkere weer goed begonnen. Heerlijk even quality time met het gezin en genieten van elkaar! Of je er nu lekker op uit trekt naar een tropische bestemming of juist in Nederland blijft, een korte broek mag hoe dan ook niet in de koffer ontbreken. Siem draagt met dit zomerse weer ook het liefst een korte broek en dit gele en opvallende exemplaar geeft zijn outfit gelijk een frisse en zomerse touch. Siem draagt een short van Hugo Boss en heeft een sportieve look door de omgeslagen broekspijpen. Het broekje valt mooi aansluitend en door het soepele materiaal kan Siem er heerlijk in rennen en spelen met zijn vriendinnetje Thirza. Een stoere denim blouse erop en Siem is klaar om te gaan! Enjoy!

Je kunt Hugo Boss shoppen via deze link

_63A1909

_63A1763

_63A2020

_63A2013

_63A2047

_63A2037

_63A1960

Klik hier om meer van Hugo Boss te shoppen

Wat vind jij van de outfit van Siem?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , ,

Plaats een reactie