VINGINO EYEWEAR | LIMITED EDITION DENIM COLLECTIE

Het kindermode merk Vingino staat bekend om coole kinderkleding voor stoere jongens en meiden. De liefde voor denim bij Vingino is groot en dit is dan ook zeker terug te zien in de collectie! Stoere jeans en kleding waar ieder kind zich goed in voelt. Mooie denimstoffen en vintage invloeden maken dit kinderkleding merk razend populair.

Ook Vingino Eyewear deelt de liefde voor denim en dit heeft geleid tot een superleuke samenwerking. Namelijk een brillen set met gerecycled denim! Hoe uniek en gaaf is dit? Tijdens het productieproces van de kleding heb je namelijk altijd te maken met reststof. In plaats van hier niks mee te doen heeft Vingino Eyewear besloten deze stof een tweede leven te geven. Niet alleen heeft dit geresulteerd in een unieke kinderbrillen collectie, maar dragen ze ook een steentje bij als het gaat om duurzaamheid. Een win-win situatie!

De bril is verkrijgbaar in 3 kleuren en per kleur zijn er 200 stuks geproduceerd wat deze bril een echt collectors item maakt! Doordat denim stof net als bij een jeans wordt geleefd zal ook de bril naarmate je hem draagt steeds meer uniek en persoonlijk worden. Zo kan de stof iets verkleuren of kunnen de randjes een beetje gaan rafelen. Wat vind jij van deze denim brillencollectie van Vingino?

Je kunt via deze link naar de website van Vingino Eyewear voor een verkooppunt bij jou in de buurt

vingino eyewear vingino eyewear

Klik hier om direct naar de website van Vingino Eyewear te gaan voor een verkooppunt bij jou in de buurt

Wat vind jij van de Limited collection van Vingino Eyewear?

 

Tags: , ,

Plaats een reactie