BACK TO SCHOOL MET VINGINO EYEWEAR


Het zal je vast niet zijn ontgaan dat de afgelopen weken bij Kindermodeblog volop in het teken van ‘Back to School’ staan. Zo touren we het hele land door met de Back to School Tour, maar delen we ook op kindermodeblog de laatste kindermode trends voor het nieuwe seizoen! Heerlijk dat de start van het nieuwe kindermode seizoen en de start van het nieuwe schooljaar zo mooi samenvallen.

De eerste weken van het nieuwe schooljaar zijn dan ook ontzettend spannend en leuk. De kids zien hun vriendjes en vriendinnetjes weer en na zo’n heerlijke vakantie periode zitten ze weer vol energie om aan de slag te gaan! Iets wat vaak vergeten wordt bij de start van het nieuwe schooljaar is het testen en controleren van de ogen van de kinderen, terwijl dit zo ontzettend belangrijk is. Wanneer je kind een slechter zicht heeft of aan het ontwikkelen is kan dit voor vermoeidheid en concentratie problemen zorgen. Vooral op school kan dit erg vervelend zijn. Gelukkig kan dit voorkomen worden door minimaal één keer per jaar de ogen van je kind te laten testen bij een opticien. En er zijn vandaag de dag zo ontzettend veel hippe kinderbrillen verkrijgbaar dat kiezen nog lastig wordt.

De kinderbrillen van Vingino Eyewear springen hier zeker uit! Hip, stoer, modieus, eigenwijs en eigentijds! De kinderbrillen collectie van Vingino Eyewear heeft het allemaal in zich en is te gek voor jongens en meiden. En op dit moment heeft Vingino Eyewear een te gekke ‘Back to School’ actie lopen bij verschillende opticiens door het hele land. Bij de aankoop van een nieuwe Vingino kinderbril ontvang je nu namelijk een gratis schooltas! Hoe leuk is dit?! Op deze manier is jouw zoon en/of dochter niet meer te missen op het schoolplein!

Dus heb jij de ogen van je kind(eren) nog niet laten testen? Zeker even doen! Hieronder alvast een kleine test 😉

Klik hier om de collectie kinderbrillen van Vingino Eyewear te bekijken en kies jouw favoriet!

poster-a1-vingino-back-to-school-2016_def-2

Klik hier om direct naar Vingino Eyewear te gaan

Hoevaak laat jij de ogen van je kind(eren) testen? 

 

Tags: , , , ,

Plaats een reactie