MON PETIT LOUP | DE REVERSIBLE JAS VAN MARE

Smile and let’s have some fun! En wanneer je met Mare op pad gaat, komt dat helemaal goed! Ze is heel vrolijk in haar hippe en fashionable outfit. En deze toffe bomber jas van Mon Petit Loup moet ik echt even met je delen. Want oh oh oh, wat zijn de jassen van dit kindermode merk onwijs mooi! Al eerder vertelde ik je op Kindermodeblog over dit waanzinnige nieuwe kinderjassen merk – klik hier als je deze blog gemist hebt .

De zomerjas van Mare – die aan twee kanten te dragen is! – is een girly maar stoer bomber model dat tot in de puntjes is afgewerkt. De ene kant van de jas bestaat uit uni kleur vlakken, maar wanneer je ‘m omdraait komt er een mooie print tevoorschijn, multifunctioneel en op iedere outfit aan te passen. Mare draagt haar jas op een lange rok van Scotch R’belle, een trend die we komend seizoen veel gaan zien! Ik hou ervan! Wat vind jij van de jas van Mare? Leuk als je het laat weten in een reactie op Facebook! Enneh, je shopt ‘m nu in de SALE!

Je kunt de jas shoppen via deze link

_63A4471 _63A4442 _63A4395 _63A4680_63A4659_63A4653 _63A4701_63A4698

 

Klik hier om direct te shoppen bij Mon Petit Loup

Wat vind jij van de jas van Mare?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie