NAME IT | DE OUTFIT VAN PHILEINE


Door Renske:

Van de week bedacht ik me ineens dat ik alweer 1,5 jaar gastblogger ben voor kindermodeblog. En dat ik dus al 1,5 jaar mijn liefde voor kindermode met jullie mag delen. Want deze liefde groeit nog steeds en ik zit dan ook nooit zonder inspiratie. Het uitzoeken van het bepaalde kledingstuk en het schrijven van de blogs vind ik superleuk en is in no time gepiept. Daarna moeten ‘alleen’ nog even de bijbehorende foto’s genomen worden. En dat is heus wel eens een dingetje geweest want kinderen zijn kinderen en in bepaalde fases hebben ze er gewoon af en toe even geen zin in. Phileine heeft ook zo’n fase gehad. Dan wilde ze op het moment dat ik de foto’s wilde maken echt niet stil staan of zitten, dan dacht ik nou ik doe het straks wel maar gooide ze vervolgens 10 minuten later een beker melk over zichzelf heen waardoor ik toch echt weer eerst moest wassen voor ik weer opnieuw een poging kon doen. Ach ja, het hoort erbij zeg maar

De laatste tijd gaat het echter supersoepel. Julie, mijn kledingfreak die waar we ook komen aan de mensen uitlegt wat ze die dag aan heeft,  vindt het namelijk heel leuk als ik foto’s van haar maak. In het nieuwe huis hebben we een plekje met witte achtergrond uitgezocht wat nu bestempeld is als officieel ‘fotoplekje’. Ze gaat daar staan voor die muur en neemt vervolgens binnen no time allerlei poses aan die ik bijna niet bij kan houden met de camera maar waar ik wel heel erg om moet lachen.

En als Phileine aan de beurt is voor de blog is Julie mijn assistent. Die gaat naast me staan en legt aan Phileine uit wat ze moet doen. “Handjes omhoog Phileine, ja goed zo en nu in je zij, nu even draaien, en kijk maar even omhoog,  heel goed ja!”.  Phileine vindt het gelukkig ook grappig, ze doet niet helemaal wat er gevraagd wordt maar dat vindt niemand erg. Ik al helemaal niet want binnen een paar minuten heb ik m’n foto’s

In die anderhalf jaar ben ik al meerdere malen in herhaling gevallen maar ook vandaag deel ik weer eens  een panterprintje met jullie. Maar bij dit shirtje is ie weer nèt even anders EN is het gecombineerd met goud en glitters! Stoer en girly tegelijk! Phileine draagt ‘m hier op een flamingo harembroekje van Soft Galery wat ik ook helemaal te gek vind, maar ja flamingo’s zijn dan ook mijn nieuwe liefde. En soms vraag je je af; kan dat dan wel twee van zulke verschillende printjes op elkaar? We say YES!

Je kunt het T-shirt shoppen via deze link

DSC03891 DSC03864 DSC03876 DSC03862 DSC03894

Klik hier om het T-shirt direct te shoppen

Wat vind jij van deze outfit van Phileine?

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie