NAME IT | OUTFIT PHILEINE


Door Renske:

Yessssss ze zijn er dit jaar weer; de watermeloenen!! Vorig jaar zag je dit printje al heel veel in de zomercollecties en blijkbaar was het een groot succes want hij is weer terug! Ik was er vorig jaar al helemaal weg van, Bobo Choses had een superleuke variant maar ook Zara had van elk soort kledingstuk er wel een met een meloen printje. Met een beetje geluk kunnen de meisjes sommige van die items deze zomer nog aan.
Dit jaar vond ik in mijn zoektocht dit superleuke tuinbroekje van Name It met mijn favoriete meloentjes!
Stoer van spijkerstof met rafeltjes aan de onderkant. Ik vind dit soort pakjes het leukst met alleen een hemdje eronder of in dit geval een romper.  Ik geef toe, zo kunnen we m voorlopig nog niet aan maar over een maandje gaan wij op vakantie en dan zie ik Phileine er helemaal in rondlopen. Dus slippertjes eronder en gaan! Hou jij ook zo van meloenen? P.S! Name It heeft ook broekjes en tshirts met dit leuke printje!
IMG_7513
IMG_7506
IMG_7504 (1)
IMG_7515
IMG_7503 (1)
Wat vind jij van dit meloenen tuinbroekje?
Tags: , , ,

Plaats een reactie