ZOMERJAS NAME IT | OUTFIT PHILEINE


Door Renske:

Is het al zomer??? Als de maand maart is aangebroken voelt het altijd wel alsof ie er bijna aan komt! Komt denk ik omdat het officieel bijna lente is! Maar als je dan weer ineens door grote sneeuwvlokken fietst zoals afgelopen week lijkt het nog heel ver weg! Terwijl ik eigenlijk al bijna niet meer kan wachten! Aan de ene kant omdat ik zelf gewoon een hekel heb aan de winter en gewoon alles leuker vind als de temperatuur weer een beetje stijgt. Ik denk ook dat ik zelf een beetje leuker ben als de zon schijnt (volgens Michel is dat zeker zo….) Maar ook omdat we dan eindelijk onze zomergarderobes te voorschijn kunnen halen!

Een van de leukste dingen om te kopen voor de kids vind ik de zomerjasjes! Iets waar ik wel goed over nadenk en breeduit onderzoek naar doe aangezien ze die elke dag aan hebben. Nou ja elke dag…..ik betrap mezelf erop dat ik er voor de meisjes vaak 2 twee koop. Een kort wat sportiever model en een wat langer parka-model. Tja we zijn meisjes en we willen nou eenmaal wat te kiezen hebben 🙂

Ook voor aankomende lente / zomer is het bomberjack weer populair, ik vind ze ook superleuk voor kids. De keus voor korter model was dan ook al snel gemaakt, maar nu nog kiezen welke! Je hebt de in zoveel verschillende soorten, kleuren en printjes! Voor Phileine is het dit kleurrijke jasje van Name It geworden. Een heerlijk dun jasje van een glad stofje met hawaii print in felle kleurtjes, wat ik bij die kleintjes heel leuk vindt staan! Ze draagt ‘m hier nog even met een winterse outfit eronder maar in gedachten dragen we ‘m met een zonnebril, blote benen en slippers natuurlijk!

Via deze link shop je de jas bij Name it

IMG_6486

IMG_6501

IMG_6507

IMG_6494

Shop hier de jas bij Name It

Hebben jullie al een zomerjas voor de kleintjes?

Plaats een reactie