GESPOT IN PARIJS | KINDERMODE MERK ARCH & LINE

Het houdt maar niet op! Het is al even geleden dat ik op de kindermode beurs Playtime in Parijs was, maar ik heb daar toch zo’n te gek kindermode merk gespot! Het Japanse kinderkleding merk Arch & Line. Bij het zien van de collectie wist ik eigenlijk niet waar ik moest beginnen met kijken, want oooh wat een super toffe items allemaal! Het merk, opgericht in 2012, kenmerkt zich door de combinatie van casual, chiq, traditioneel en supersuper hip.

Mooie, rijke, tot in detail afgewerkte materialen en modellen, super leuke tekst printjes, patronen maar ook hele mooie uni items. Zelf ben ik echt verliefd op de mooie zijde bomber in zalmroze kleurtint. Stoer en toch heel girly! Zeker een kindermode merk wat wij in de gaten gaan houden. Wat vind jij van dit kinderkleding merk? Be inspired…!

_63A3222 _63A3228 _63A3220 _63A3213-001

Klik hier om naar de website van Arch&Line te gaan

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: ,

Plaats een reactie