DE HIPPE & ZOMERSE OUTFIT VAN AIMEE


Door Sophary:

Terwijl de kledingkast van Aimee nog uitpuilt van coole nieuwe kleding voor deze zomer, wordt ik al weer door diverse kanalen geattendeerd op de nieuwe collectie droppings van bepaalde kledingmerken. Ik kan het bijna niet geloven, maar de zomer lijkt al bijna voorbij met al dat leuks voor de herfst/winter 2016.

Gelukkig is het nog maar begin juli en hebben we afgelopen weekend goed kunnen genieten van het mooie weer. We zijn zelfs bijgebruind op het strand ;-). Ik kon echt niet kiezen tussen al die vrolijke zomersetjes van Aimee.

Ik ben dol op setjes en printjes. En dan bijvoorkeur print on print. Het liefst ook in dezelfde print. Laatst kwam ik H&M binnen en daar belande ik in een walhalla van vrolijke printjes. Omdat ik slecht kon kiezen, heb ik maar meerdere print on print setjes gescoord – waarvan deze meloenprint 1 van is. Wat vind jij van deze combinatie?

Je kunt hier direct bij de H&M shoppen

dav

dav

sdr

dav

dav

sdr

Klik hier om direct bij H&M te shoppen

Wat vind jij van de outfit van Aimee?

Tags: , , ,

Plaats een reactie