SUMMERTIME | OUTFIT AIMEE

Door Sophary:

Zomerse temperaturen zorgen voor vele daagjes strand en zomerse en vrolijke outfitcombinaties. Wij zijn heel erg happy. We hebben de afgelopen paar dagen vooral op het strand of ergens bij het water gelegen. Aimee en haar grote broer zijn echte strandliefhebbers – eenmaal op het strand en ze zijn er niet meer af te slaan. Je hoort en ziet ze bijna niet tijdens zo’n stranddag. Voor ons is dat natuurlijk perfect. Want wij kunnen heerlijk genieten van een paar wijntjes op een beachterras.

Met deze temperaturen kun je niet anders dan in zwemkleding rondlopen. Maar voor de momenten dat we niet op het strand zijn, is het nog best lastig om een goede zomerse outfit bij elkaar te vinden. Want eigenlijk heb ik nog weinig zomerse items in de kast liggen. Maar gelukkig is mijn postbezorger altijd stipt op tijd ;-). Aimee draagt hier een shirtje en broekje van de Zara en een hoedje tegen de zon van de H&M. Wat vind jij van deze combinatie?

Je kunt het shirtje shoppen via deze link

IMG-20160508-WA0042

IMG-20160508-WA0023

IMG-20160508-WA0028

IMG-20160508-WA0022

Klik hier om te shoppen bij de Zara

Wat vind jij van de outfit van Aimee?

 

Tags: ,

Plaats een reactie