DE KINDERMODESTIJL VAN SUZANNE ZOMERDIJK

In deze rubriek delen de lezeressen van Kindermodeblog hun kindermode stijl! Kijk lekker mee en laat je inspireren….

Naam: Suzanne Zomerdijk
Leeftijd: 30
Kinderen: Dochter, Julie-Jet (9,5 mnd)
Werk: Verpleegkundige

Hoe zou je jouw kindermode stijl omschrijven?
Basic , stoer maar toch ook meisjesachtig. Bijvoorbeeld een effen shirt met fijn borduursel erop. Fijne stoffen vind ik ook erg belangrijk. Ik hou ook erg van wit, wat totaal niet handig is met kleine kinderen. Toch hangt haar kast vol met leuke witte shirts. Ik hou van alledaagse kleding zonder teksten. Misschien kan ik t beter omschrijven als kleding die ik zelf ook zou kunnen dragen. We willen ook nog wel eens matchen 🙂

Hoe kleed jij Julie-Jet het liefst?
Comfortabel, stoer maar zeker ook lief en meisjesachtig. Haarband op haar hoofd (als Julie-Jet dat wil 😉 of een speltje in het haar.. Maakt haar nog meer meisje meisje.

Wat draagt Julie-Jet het liefst?
Een broek met een comfortabel t-shirt of trui.. Ik koop meestal wat ruimere kleding, dit vind ik mooier staan en is vooral wat prettiger voor Julie-Jet met aankleden. Jurkjes staan haar ook erg leuk.. Alleen met t kruipen wordt t op dit moment wat lastiger.

Wat zijn je favoriete kinderkleding merken?
Zara , Minimize , tumble n dry (broeken) , petit bateau ( rompers en mooie gestreepte jurkjes) maar zeker ook Hema.

Je favoriete online shop en stenen winkel?
Online shop ik het liefst bij Zara, Bijenkorf, Hema, Petit bateau. Ik winkel het liefst bij Zara, Hema, Wonderstore in Alkmaar, Lemonade in Amsterdam, melange7 in Heiloo. Toen Julie-jet nog een mini baby was bij zero sixteen in Beverwijk.

Wat is je favoriete trend van dit moment?
Streepjes 🙂 altijd goed. Tuinbroeken. Ook vind ik t erg leuk om samen te matchen. Ze draagt kleding die ik ook zou kunnen dragen.

Wat vind je belangrijk aan kinderkleding?
Comfortabel en goede stoffen van vooral katoen of jersey stof. Voor een meisje niet te truttig en zeker niet te veel roze. T moet allemaal subtiel zijn. Geen schreeuwerige teksten etc.

Wat is jouw musthave van dit seizoen?
Zoals ik al eerder heb genoemd, streepjes in truitjes, jurkjes, broekjes noem maar op. Doet t goed voor zowel jongens als meisjes. Ook voor mama’s trouwens;)

Wil jij ook een keer jouw kindermode stijl delen? Stuur dan een mailtje naar redactie@kindermodeblog.nl o.v.v Kindermodestijl

image2

image1 (2)

image1

image1 (1)

IMG_5544

image3

IMG_6925

IMG_6543

Wil jij ook een keer jouw kindermode stijl delen? Stuur dan een mailtje naar redactie@kindermodeblog.nl o.v.v Kindermodestijl

Praat mee over kindermode op Facebook, via deze link kom je op onze Facebookpagina

Tags:

Plaats een reactie