DE KINDERMODESTIJL VAN KELLY


In deze rubriek delen de lezeressen van Kindermodeblog hun kindermode stijl! Kijk lekker mee en laat je inspireren….

Naam: Kelly
Leeftijd: 27
Kinderen: Dochter, Nova (21 mnd)
Werk: Medewerkster kinderdagverblijf

Hoe zou je jouw kindermode stijl omschrijven?
Ik zou mijn kindermodestijl omschrijven als stoer en hip! Met soms een girly touch.
Ik hou zelf niet van het hele erge meisje, meisje. En Nova is ook meer een stoere meid, maar als ik iets te schattigs zie kan ik dat natuurlijk niet laten liggen.

Hoe kleed jij Nova het liefst?
Ik kleed Nova het liefste in een legging en top. Dat zit fijn en vind ik er vaak leuk uitzien. En daarbij kun je er vaak van alles bij combineren. Ik hou van een drukke legging met effen shirt of precies andersom. Een matching vestje of kniesokken erbij en je hebt weer een leuke outfit! Ook harembroekjes vind ik super! Vooral de unisex modellen die zijn lekker stoer.Het komt maar zelden voor dat ze het er niet mee eens is. Wel laat ik haar vaak al kiezen dit is puur omdat ik zelf even bezig ben met het kiezen van een outfit.

Wat draagt Nova het liefst?
Nova draagt het liefste iets simpels en niet te veel poespas. Ze laat op deze leeftijd nog wel veel toe, alleen haarbandjes houd ze absoluut niet in. Haar te gave Lucky no7 pet houd ze gelukkig steeds meer op! Ze draagt het liefste een tricot legging en een shirtje. Dat beweegt en draagt het fijnste.

Wat zijn je favoriete kinderkleding merken?
Mijn favoriete kleding merken lopen erg uiteen. Ik struin internet af voor leuke outfits. Vooral op Instagram vind je vaak erg leuke kleine shops. Voor alle fijne basics ga ik regelmatig naar Zara. Erg leuke dingen voor weinig geld. Noppies en Name it qua jeans. Mingo vind ik erg leuk en fijne kwaliteit. Verder maak ik zelf ook veel voor mijn dochter. Dit vooral in de monochrome trend.

Je favoriete online shop en stenen winkel?
Ik shop qua stenen winkel het liefste bij de Zara of Pettozi in Den Bosch. Online shop ik vaak bij hippebeebjes al variëren de online winkels echt heel erg aangezien ik veel online shop.

Wat is je favoriete trend van dit moment?
Ik kleed haar dus ook graag in de monochrome trend met een lichte kleur erbij, de bohémien stijl / trend vind ik ook erg leuk.

Wat vind je belangrijk aan kinderkleding?
Het is belangrijk dat de kleding van goede kwaliteit is! Dat is nog erg wisselvallig. De kwaliteit van de stoffen is niet altijd overal top. Het moet er leuk uitzien, makkelijk draagbaar zijn maar ook makkelijk uit te wassen zijn. En niet na 1 wasje er al afgedragen uitzien.

Wat is jouw musthave van dit seizoen?
Mijn musthave blijft de leren legging, super trendy en echt overal bij te combineren!
Helaas totaal niet handig in de speeltuin je kunt er niet mee van de glijbaan 😉

Wil jij ook een keer jouw kindermode stijl delen? Stuur dan een mailtje naar redactie@kindermodeblog.nl o.v.v Kindermodestijl

IMG-20160709-WA0016 20160513_070912 20160521_134119 20160525_155103 20160618_104731 20160605_154543 20160622_162816 IMG-20160423-WA0045

Wil jij ook een keer jouw kindermode stijl delen? Stuur dan een mailtje naar redactie@kindermodeblog.nl o.v.v Kindermodestijl

Praat mee over kindermode op Facebook, via deze link kom je op onze Facebookpagina

Tags:

Plaats een reactie