TOFFE SPROET & SPROUT OUTFIT VAN LOT

Ligt er bij jou al iets van Sproet & Sprout in de kast? Oliver gaat regelmatig in zijn bananen shirt of toucan top de straat op! Ik krijg altijd leuke reacties op deze shirtjes en wat ik zelf extra leuk vind aan deze vrolijke peuter kleding is dat we er tijdens het aankleden gezellig over kunnen kletsen.

Veel items van het kindermode merk Sproet & Sprout zijn uniseks en vandaag laat ik je graag de outfit van Lot zien! Ze draagt een outfit waarin ze heerlijk kan spelen en haar kleertjes zien er ook nog eens te gek uit! Vind ik dan he 😉

Het Nederlandse merk Sproet & Sprout staat bekend om hun coole zwart wit printjes met een tropische touch. Het T-shirt van Lot is gemaakt van slub-katoen, dat betekend dat in de stof een soort reliëf zit wat het materiaal een extra rijk uiterlijk geeft. Het shirt is super gemakkelijk te combineren en leuk voor jongens én meisjes! Lot draagt haar T-shirt op een tuinbroekje van Zara. Ook zo’n musthave item dat deze zomer hotter dan hot is! Een paar hippe sandalen eronder en Lot is ready to go!

Wat vind jij van haar outfit? We kunnen reacties op Facebook erg waarderen! 

Je kunt het T-shirt shoppen via deze link

_63A2358

_63A2305

_63A2325

_63A2328

_63A2312

Klik hier om direct te shoppen bij Sproet & Sprout

Wat vind jij van de outfit van Lot?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , ,

Plaats een reactie