TUMBLE ‘N DRY | DE HIPPE JURK VAN OLIVIA

 ‘You’ve got style’

Jurkjes, daar kunnen wij geen genoeg van krijgen. Met een jurkje maak je Olivia en mij altijd blij!!! Het is gewoon ideaal en super leuk. Zo lang Olivia ze graag draagt blijf ik ze aanschaffen. Er komt ‘schijnbaar’ een leeftijd dat meisjes een tijdje niks van jurkjes willen weten. Gelukkig hoef ik hier voorlopig nog niet aan te denken (hoop ik)!

Bij Tumble ‘n Dry heb ik weer een te leuk jurkje in de sale gescoord. Een super comfortabel jurkje wat lijkt op een shirtje met een rokje. De combinatie van verschillende stofjes maakt het jurkje sportief, eigenwijs en toch chic. De bovenkant is gemaakt van een zachte katoenen stof en het rokje bestaat uit twee delen: een onder rokje van katoen met daaroverheen een gazen laag in een opvallende fluor kleur. In de taille zit een veter om het jurkje mooi aansluitend te maken.

Nu dragen wij dit jurkje met blote beentjes en sandaaltjes of sneakers en als het wat frisser is kan er natuurlijk ook een maillot onder. Dit is weer zo’n jurkje wat alles heeft: hip, comfortabel en je hoeft niet na te denken. Je kleine meisje ziet er meteen stijlvol uit. Ik kan er nog genoeg over vertellen, maar kijk en oordeel zelf maar 🙂 .

Pssst.. het jurkje is nu in de sale bij Tumble ‘n Dry! Fijn weekend allemaal!

Klik hier om dit jurkje van Tumble ‘n Dry te shoppen

tumble 'n dry jurk olivia tumble 'n dry jurk olivia tumble 'n dry jurk olivia tumble 'n dry jurk olivia tumble 'n dry jurk olivia tumble 'n dry jurk olivia

Klik hier om dit jurkje van Tumble ‘n Dry te shoppen

Wat vinden jullie van Olivia haar outfit?

Tags: , , ,

Plaats een reactie